martes, 1 de marzo de 2011

Diumenge 27/02/2011, Eixida dominical i dinar de penya

Aquest diumenge es pot anomenar com dia de la penya, a on 5 punxetes van passar quasi tot el dia junts.
La jornada dominical comença a les 8:30 en Gibsa, a on els 5 habituals Donat, Cesar, Javi, Santi i Pepe (l'ultim comença a les 06:50, per fer un ratet mes) estaven puntuals com uns Claus a la Gasolinera.

La ruta d'aquest diumenge no podia ser massa llarga, degut a que pel migdia hi havia la celebració de l'Aniversari de Fixón, Marcos, Natxo i Javi, per lo tant en Gibsa van decidir fer una ruta curteta pero distraguda, la cual cosa implica que siga una mica trencacames, aixi que la ruta elegida va ser la seguent començant per "Todos Vientos" a on van gaudir de totes les muntaetes i baixadetes, a on els trams mes divertits son la baixadeta de darrere la caseta dels pares de Pili, i el botets que venen una miqueta desprès, també hi ha que dir que pateixes una miqueta en les costeretes no massa llargues pero no sabem perquè s'atraganten. Cal dir que cada vegada Donat va trencant barreres i aquesta volta va fer tot els trams de "Todos Vientos" sense baixar de la bici.

Una vegada vam deixar "Todos Vientos" agafàvem Pola, a on els trams son de lo mes divertits degut a la quantitat de trams curts, estrets i amb curves, i allí va ocorrer el succes de la jornada. Javi en el bancals llaurats va ficar la roda dins d'una carrilera, la cual cosa va fer que el manillar li fera un estrany i al piso que s'en va anar. Els companys es van asustar prou degut a la mig hora que va estar en el piso queixant-se de les ferides que tingué, es va pensar cridar a la guardia civil per a que vinguera amb L'helicòpter per dur-lo a l'hospital, tot es va quedar amb un esglai i soles va tindre un traumatisme a les costelles que l'impedia riure i una ferida oberta a la cama prou gran, però Javi es un tio fort i es va refer per poder acabar la volta.

Desprès de fer Pola i Helios, un grup comandat per Pepe van fer l'ultim tram a una velocitat vertiginosa, a on Pepe va porta darrere enganxats com a sangoneres a Cesar i Santi, arribant fins els 45 Km/h, el cuals encara van tindre al vergonya d'esprintar en la costera de la Pureza de Maria, en primer lloc i desde massa darrere arranca Cesar, passant a Pepe, el cual va aguantar una miqueta per tirar darrere d'ell i pasarlo, pero el mes sangonera de tots, encara es va ficar a roda per fer la arrancada en el últims metres a on ningú va poder contraatacar. Cal dir que va ser el mes llist de la Classe.

L'esmorzar es va fer al Racó del Tirador, a on els bocates estaven bons però el servei va ser prou lent, cal dir que vam tindre doble ración de Cacaus i olives.

El mateix dia teníem l'Aniversari de Fixón, Javi, Natxo i Marcos, en la caseta d'aquest últim, a on enguany vam fer una megatorra de xulles, petxuga, llonganisses, botifarra, etc...,i es vam donar conter que els anys passen per nosaltres continuem igual, alguns en menys monyo i altres ens menys trellat.
La jornada va acabar amb una sessió de fotos de Javi, a on vam disfrutar com a xiquets tots pegant salts.

2 comentarios: