jueves, 24 de febrero de 2011

Eixides nocturnes de dimecres

Aquest passat dimecres 23/02/2011, quatre foren les punxetes foren les que van sortir, haguen tot tipus d'incidents.

En primer lloc eixia Pepe a les 18:30 per agafar-se desprès amb Cesar i Donat que tenien prevista fer l'eixida a les 19:30, la cual cosa no va poder ser. Ell va muntar les rampes del cementeri per anar planejant pel repetidor fins l'entrada a la foieta dels carros i tornar pel primer tram de la senda el cuco, muntar el Patge i tornar planejant fins Casa Donat, la cual cosa no va poder ser perquè una vegada baixa la senda el cuco nota que va pedre pressió a la roda de darrere, la cual cosa feia mes difícil d'arrastrar la bici. Al no portar bombí (segons diu ell aixo es pes), l'idea era arribar al poble per poder unflar la roda i seguir, ja que el liquid estava mantenint la poca pressió que tenia la roda, el problema sigue quan va passar sense adonar-se per damunt d'una pedra la cual cosa fe que perguerá la pressió i tingué que anar a peu desde mes amunt del cementeri fins RADICAL BIKE per deixar la bici reparant-se.

A les 19:30, eixien Donat i Cesar desde casa Donat per afrontar el port del Portixol i munta a un ritme prou bo, entre 9 Km/h i 11 Km/h, desprès arribarien a fer fins 33 Km, una bona distancia per fer un dimecres.

I per l'últim, la punxeta mes en forma, Santi eixia a les 21:30 per batre el seu propi record en el circuit que te marcat per als dimecres, paran el cronometre en 1:04. El circuit per si algú vol intentar eixa animalada es eixir desde casa Santi, muntar les rampes de cement planejar per repetidor fins l'entrador de la senda el cuco, baixar el primer tram per agafar el patje fins arribar fins la senda que agafa el camí de les casetes que passes per davant la casa de l'Arquitecte (aixo diu Mariano), baixar fins el cementeri, anar a la font Jordana i pel camí vell d'Agullent a Casa.

No hay comentarios:

Publicar un comentario