lunes, 14 de febrero de 2011

Cap de setmana 12-13 de febrer, la presentació de la MSC Koncept

Aquest cap de setmana han hagut dos eixides, la primera va ser el dissabte a on Santi amb la Giant Anthem X3 y Pepe la MSC Koncept (la gaudia per primera volta) eixien per fer Ponce, desprès planejaven fins quasi l'alt del Moro, per agafar una nova senda, en la cual es podien gaudir de uns paistges mol bons. Cal dir que la senda es prou estreta y complicada de baixar en alguns trams. Desprès desde Gamellons encaraven Fuset, per passar per la Lloma Rasa i desprès fer Pola.





Cal dir que Santi va tindre un contratemps amb la Giant, la cual va perdre tot l'oli dels frens de la roda de darrere, lo que va fer que les baixades foren mes lentes de lo esperat.

El diumenge si que era l'eixida oficial de la penya, a on aquesta vegada la convocatòria va ser prou nombrosa, les punxetes que van acudir van ser Sebas, Javi, Cesar, Donat, Santi, Pepe i la sorpresa de la jornada "Vitrina" (cal dir que es va esforçar de manera sobrehumana per fer lo mateix que tots, molt be Vitri). Allí Pepe molt orgullós de la seua adquisició, presentava a la seua nova xica a tots.

Quasi a les 09:00, degut a diverses circumstancies, eixien les 7 punxetes cap a Agullent pel camí vell, fins agafar la costera que muntà fins les abelles, en eixa costera Javi es va adonar que avui no era el seu día (pot ser que el seu debilitament ha sigut causat per la greu infecció de boca que ha tingut les darreres dos setmanes que li han provocat que tinga que prendre antibiòtics), una vegada en la replanà a on estaven les abelles fins l'incendi agafaven la primera trialereta del dia, aquesta de muntà, a on Pepe va apreciar les virtuts de la doble, siguen la primera la comoditat i la segon com s'agafava al terreny, la cual cosa feia que no perguerá tracció i poguera muntar mes fàcilment.

Dalt de la trialera es reagrupava el grup per anar per la senda dels enginyers fins l'escomençament del Tourmalet, passa'n per la part de dalt de la Font Massiana, aquest tram el van fer tots al seu ritme anant al capdavant Sebas i Pepe intentant copiant la traçada d'ell.




Desde allí agafaven el Tourmalet, a on altra vegada cadascú muntava al seu ritme, cal dir que cada vegada, els primers tenen que esperar menys als últims. Una vegada dalt i veient que Sebas tenia que anar-se'n cap al poble, es feien la primera foto de la jornada, tots junts.


Desprès, per dalt del torrater van planejar una miqueta, per agafar l'empedrat, allí baixava en primera posició Pepe, seguit molt de prop per Javi, seguidament agafàvem els camins de casetes per anar fins el Molí Mató, a on Santi fica un ritme infernal desde l'escomençament per coronar-se primer, i per fi encaraven la baixada per dins d'Agres per anar a esmorzar, no sense antes fer-se abans la foto.


Amb la panxa plena es veuen les coses d'altra manera, i aixi que les punxetes agafaren la torna per la foieta els carros, dividint-se el grup amb dos, uno que muntava per l'asfalt i altre per muntanya, desprès cap amunt pel costat de la casa fins arribar al començament de la muntà fins l'alt del Moro.

Ara tant sols quedava baixar i planejar, passant pel primer tram del cuco i desprès per la trialereta i els pins del cementeri.

Cal dir que la volta va estar molt be, i el nombre de participants molt adequat, esperem recuperar prompte a gent de la penya.

No hay comentarios:

Publicar un comentario