lunes, 4 de octubre de 2010

Eixida diumenge 03/10/10

La penya "la roda punxa", aquest cap de setmana tornava a eixir amb la bici, esta volta baix mínims i aixo que s'havia canviat l'hora, els batejos i les males nits han fet minvar la penya siguen a l'hora d'eixida tant sols tres components Santi, Donat i Pepe.

Natxo que aquest cap de setmana gracies al canvi d'hora tornava agafar-se li van fallar varies coses, lo cual el van fer arribar tard i per conseqüència va fer la volta per un lloc diferent al de tots, soles i carregat amb una motxilla que pesava una barbaritat, des de ací donar-li un parell de consells, el primer de tots que arribe a l'hora i aixi no tindrà cap problema, el següent que si arriba tard que porte el nº de telefon dels col.legues per poder-los cridar i per últim que el dissabte abans de anar-se'n a dormir que mire el facebook per vorer els possibles canvis (que esmorzàvem al bar, natxete). De tota manera moltes gracies Natxo per portar els pastetes, el cafè, els cacaus i les papes.

Però ara anem a la crònica de la jornada, els tres afortunats que vam arribar a l'hora, dins dels deus minuts de cortesia, eixim des de Gibsa per agafar el camí vell d'Agullent, una vegada en ell agafàvem un camí a ma dreta per agafar el depòsits i des de allí la senda dels enginyers que es portava fins darrere de la font Masiana, cal dir que el Paratge es veu desolador desprès de l'incendi.

 Baixadeta per darrere la Font Masiana

Costera dels deposits

Una vegada en Agullent, anàvem a la Font Jordana i des de allí anàvem a buscar la pista forestal que passa per la Font del Patge, allí vam anar direcció al port d'Albaida per afrontar la Covalta per darrere. Impressionants les costeres plenes de pedres que vam agafar, e indicar que ningú va poder fer-les del tot (lo que vol dir que tornarem per intentar-ho novament).

                                                                 Munta darrere la Covalta

Desprès tant sols ens quedava agafar baixades fins Agres i gaudir d'elles. Cal dir que tornàvem a passar pels bancals de pomes i agafàvem una per cap per reposar les forces.
I per fi l'esmorzar i el reencontre amb Natxo, ell havia agafat direcció a Fontanars i havia arribat allí muntant Ponce, baixant per Bonavista fins Bocairent i desprès la xixarra fins Agres, l'esmorzar com no va estar de categoria, amb la carn feta a la brasa, el "de la casa" de Santi, la truita amb llonganissa de Natxo, la truita amb pernil de Donat i el meu de pit de pollastre, tot adornat amb Coca-Cola, aigua, vi amb gasosa i herber-et.

Desprès tant sols ens quedava la tornada cap a casa, va estar valorant-se tornar per Ponce per degut a l'hora i els constants problemes de canvi que te Pepe amb la bici, vam agafar la tornada rapida per la olleta dels carros i repetidor cap a baix, allí Santi agafava una velocitat Màxima de 64 Km/h.


I a la setmana que ve més, en un principi Santi i Pepe, se'n van a fer la primera marxa a l'Alcudia, i suposem que la resta tornara a eixir.

També m'agradaria saber si el dia 12, teníem pensat fer algo.

No hay comentarios:

Publicar un comentario