miércoles, 27 de octubre de 2010

Pujaeta a Sant Esteve, 28/10/10

El dimecres 27/10/10 tres atrevits de la Penya la Roda Punxa afrontaven les costeres de Sant Esteve en sessió nocturna desafiant el fred de la nit, tot comença a les 19:30 quan Pepe eixia de casa per començar a escalfar a la espera que Donat i Mariano començaren la seua eixida a les 20:00.

El trajecte que va fer Pepe va ser sortir desde casa, fins el pou l'aigueta desprès afrontava la V i començava anar direcció a Fontanars contant que Donat i Mariano atrasaren un poc la seua eixida i li donarà temps per fer la volta un poc gran, la gran sorpresa sigue quan Mariano i Donat avançaren la seua eixida 10 minuts, la cual cosa va fer que tinguera que remar mes de lo que esperava per agafar-los. La torna la va fer per baixant per la costa i desprès muntant el carril.

Mentrestant Donat i Mariano eixien de al seua cotxera baixaven Torrefiel i muntaren per la carretera Almansa fins la Rotonda del Salt del Bou, que agafaren el camí de les casetes.

Els tres punxetes feien el mateix recorregut a partir d'allí, anant Mariano i Donat per davant i Pepe per darrere anant a un ritme superior per poder agafar-los, es van reagrupar unes costeres abans de la rampa la culebra, allí Mariano i Donat anaven amb unes candeletes de llums i Pepe arribava amb la Lupichin i ho feia tot de dia.

Una volta tots agrupats van muntar en bloc els tres fins dalt, a excepcions de diverses rampes com la de la culebra o l'ultima que cadascú va muntar al seu ritme, una volta dalt el grup es va fer les fotos pertinents i afrontaren la baixada, cal dir que Mariano i Donat anaven amb el tallavents i Pepe amb l'armilla, tots tres anaven amb pantalons curts, doncs en la baixada van patir un fred de collons i castanyes sobre tot Pepe que no anava prou abrigat, desde ací dir que quan algú faça una eixida nocturna doncs que toca abrigar-se.



Donat

Mariano

Pepe


Una vegada baix Donat feia de Sherpa pel poble, fent anar al grup per el camí els carros, Pont Vell, Parking del Carrer Major, Cantalar de Sant Carles, Sant Domingo, Carrer Sant Vicent, Carrer de les Eres i Dos de Maig.


Cal dir que Pepe es va sorprendre de la facilitat amb la que va muntar les rampes mes costoses del camí de Sant Esteve.

2 comentarios: